Vibračná plnička granulovitých zmesí

Vibračná plnička granulovaných zmesí sa používa na dávkovanie sypkých zmesí, ako sú sušené ovocie, semená, orechy, müsli a granola, raňajkové cereálie, zrnková káva, psích granúl, pamlskov, mandle a iné ganuláty. Je to riešenie pre procesy, pri ktorých je prioritou zabrániť mechanickému poškodeniu zmesi počas dávkovania.

 

Princíp dávkovania je založený na vibračnom mechanizme, pomocou ktorého dochádza k dávkovaniu zmesi. Vibračný systém je pripojený s dvoma váhami, ktoré zabezpečujú efektívnu produktivitu plničky a vysokú presnosť plnenia. Zariadenie sa ovláda pomocou dotykovej obrazovky a nožného pedálu. Na efektívnu dopravu zmesi do zásobníka plničky odporúčame použiť vynášací dopravník. 

 

Plničku stačí pripojiť ku klasickej zásuvke a nepotrebujete prívod stlačeného vzduchu. Zariadenie je vyrobené z potravinárskej nehrdzavejúcej ocele, aby sa zabránilo kontaminácii dávkovaného materiálu, a je vhodné na použitie vo farmaceutickom, kozmetickom, potravinárskom a inom špecifickom priemysle.

 

Plničku doručíme priamo k vám a počas inštalácie zaškolíme vašich zamestnancov, ako plničku obsluhovať. Poskytujeme SERVIS A ZÁRUKU NA 12 MESIACOV, INŠTALÁCIU A ZAŠKOLENIE ZDARMA.

 

Vyžiadať ponuku

Materiál vyhotovenia: nerez A304
Dávkované materiály: orechy, kávové zrná, mandle, sušené ovocie, psie granule, pamlsky a iné granuláty
Dávkovací systém: vibračný mechanizmus prepojený s váhou
Presnosť dávkovania: +/- 2 % (v závislosti od typu zmesi a rozsahu dávkovania)
Rozsah dávkovania: 10 – 2 500 g
Produktivita: 8 – 12 ks/min (v závislosti od typu zmesi a rozsahu dávkovania)
Rozmery zariadenia: 1 850 x 830 x 850 mm
Objem zásobníka: 30 L
Napájanie: 230V
Záruka: 12 mesiacov

Main Menu